Ziua Copiilor în parohia Recea – 1 iunie 2015

Una din cele mai frumoase sărbători din cursul anului bisericesc este sărbătoarea Duminicii Mari (Sf. Treime, Cincizecimea), care, prin verdeața din biserică și mirosul ce domnește, are un farmec aparte.


Programul liturgic a acestei zile sfinte a cuprins două zile în care au fost săvîrșite mai multe rugăciuni și a continuat în ziua de Luni, deoarece a doua zi a Duminicii Mari a coincis cu Ziua Copiilor – 1 iunie. În după-amiaza zilei, s-a desfășurat o activitate de suflet cu copiii din parohie.
Activitatea a demarat cu un cuvînt de salut, în biserică, a preotului paroh, unde s-a vorbit despre sărbătoarea Pogorîrii Sfîntului Duh și s-au făcut totalurile reușitei școlare în anul de studii 2014-2015, apreciindu-i pe cei ce au avut rezultate înalte la îvățătură și purtare, și încurajîndu-i și pe ceilalți ca să urmeze exemplul lor.
A continuat activitatea în foișorul bisericii, într-un Atelier de lucru cu plastilinul, copiii realizînd lucrări, comunicînd și colaborînd, făcînd schimb de culori, ca, în final, ideile lor să fie implementate în lucrări originale.
La încheierea activității, copiii au servit un ceai și dulciuri, apoi cîte o înghețată.
Dorim ca toți copiii din lume să fie sănătoși, să crească în grija și dragostea părinților, să ajungă oameni valoroși, educați și buni creștini.





























Un gând despre &8222;Ziua Copiilor în parohia Recea – 1 iunie 2015&8221;

  1. Pingback: Ziua Copiilor în parohia Recea – 1 iunie 2015 |

Lasă un comentariu